Chi Min Restaurant werd geopend in 1989 en is sindsdien bekend in Suriname voor het lekkere eten en het ruime assortiment aan heerlijke chinese gerechten dat het restaurant al meer dan 25 jaar biedt.

Chi Min restaurant biedt een gezellige en ruime dining room, waar U van harte welkom bent om te komen genieten van onze heerlijke gerechten in een sfeervolle ambience.

   
 

Wilt U van onze heerlijke gerechten genieten in uw eigen huis, dan bent U van harte welkom bij onze Take-out afdeling, waar U uw maaltijd kunt bestellen (telefonisch of in persoon) en afhalen.

Chi Min Restaurant is goed bereikbaar aan de rand van het centrum van Paramaribo, 5 minuten lopen van hotel Torarica,   Bent U niet in de gelegenheid om uw bestelling af te halen, dan bezorgen wij deze graag bij U aan huis via onze bezorgservice.
     
Voorzien van ruime parkeerplaats en moderne voorzieningen voor onze gasten, zoals gratis gebruik van WiFi voor uw telefoon/laptop/pad-internet toegang.   Heeft U een vergadering of een bijeenkomst van een groter gezelschap en wilt U tijdens deze bijeenkomst een maaltijd gebruiken dan bieden wij U onze conferentie-service,

Heeft U een activiteit buiten de stad of op eigen terrein/gebouw en wilt U ter plekke een goed verzorgde chinese maaltijd gebruiken dan biedt onze Catering-service U alles wat U nodig heeft.

 met ruime conferentiezalen en mogelijkheden voor maaltijden ter plekke, koffie en thee en snacks en hapjes.
    Meer weten ?
    Bel met Jenny, Danielle of Jerry op een van deze nummers: 412155 / 427048 / 421324 412155 / 427048 / 421324
of email ons: chimin_rest@hotmail.com

     
U vindt HIER een stadsplattegrond met routebeschrijving hoe U ons kunt bereiken vanuit uw locatie in Suriname.