Chi Min Restaurant is goed bereikbaar aan de rand van het centrum van Paramaribo, 5 minuten lopen van hotel Torarica, voorzien van ruime parkeerplaats en moderne voorzieningen voor onze gasten, zoals gratis gebruik van WiFi voor uw telefoon/laptop/pad-internet toegang.
  Wilt U van onze heerlijke gerechten genieten in uw eigen huis, dan bent U van harte welkom bij onze Take-out afdeling, waar U uw maaltijd kunt bestellen (telefonisch of in persoon) en afhalen.
Bent U niet in de gelegenheid om uwbestelling af te halen, dan bezorgen wij deze graag bij U aan huis via onze bezorgservice.
 
Chi Min restaurant biedt een gezellige en ruime dining room, waar U van harte welkom bent om te komen genieten van onze heerlijke gerechten in een sfeervolle ambience.   Heeft U een vergadering of een bijeenkomst van een groter gezelschap en wilt U tijdens deze bijeenkomst een maaltijd gebruiken ?
Wij bieden U onze conferentie-service, met ruime conferentiezalen en mogelijkheden voor maaltijden ter plekke, koffie en thee en snacks en hapjes.
 
     
 
     
 
     
Hier vindt U een stadsplattegrond met routebeschrijving hoe U ons kunt bereiken vanuit uw locatie in Suriname:   Heeft U een activiteit buiten de stad of op eigen terrein/gebouw en wilt U ter plekke een goed verzorgde chinese maaltijd gebruiken dan biedt onze Catering-service U alles wat U nodig heeft.
    Bel met Jenny, Danielle of Jerry op een van deze nummers: 412155 / 427048 / 421324 412155 / 427048 / 421324
    of email ons: chimin_rest@hotmail.com